Марица открадна трите точки в мъглата в Каварна

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
18:45 / 01.11.2008
4581
Марица поднесе сензацията в 11-тия кръг на Източната "Б" група. "Кършаклии", които до миналата седмица нямаха реализиран гол, днес успяха да бутнат два пъти топката в мрежата на претенциозните си домакини. Преди двубоя ръководството на Калиакра се изхвърли, че ще е по-добре да се откажат от футбола, ако не успеят да победят Марица.

Двубоят се игра при изключително тежки условия. Непрогледна мъгла бе обхванала терена през първото полувреме и едва към средата на второто се разсея. Именно в последните минути, чрез ветеранът Стефан Учиков Марица стигна до победата. Учиков бе точен в 85-та минута след перфектно изпълнен пряк свободен удар. Преди това в мъглата преди почивката двата отбора си размениха по едно попадение, като точен за Марица бе Рангел Абушев. В края на двубоя Марица имаше възможност да реализира трети гол, но "кършаклии" удариха греда.

След края на мача футболистите на Марица не можеха да си намерят място от радост. Това е втора поредна победа за "кършаклии" след като от началото на сезона нямаха нито един мач, в който да вземат трите точки.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).