Костадин Ангелов: Незаменими футболисти в Ботев няма (аудио)

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
13:40 / 31.10.2008
3910
"Единствената ни цел за този мач е за излезем и да победим Славия. Това е мачът, който е от съществена важност за Ботев и за всеки един футболист от клуба. Този мач трябва да се спечели и това е единственото, което ни удовлетворява. Георги Аврамов няма да може да се възстанови за мача, но за мен няма незаменими футболисти в Ботев, така че това не е проблем. Вратарят Локатели ще бъде картотекиран за мача, но няма да рискувам да го пусна титуляр срещу Славия, нямам повод да го правя", заяви на днешната пресконференция преди шампионатния мач със Славия старши-треньорът на "канарчетата" Костадин Ангелов.

"Бях добре подготвен за старши-треньорския пост в Ботев и може би всичко, което очаквах се е случило. Не мисля, че има нещо, което да ме е разочаровало в Ботев, всъщност реално съм си оценил обстановката. Може би не съм очаквал, че потенциалът на отбора е толкова висок, мислех си, че футболистите не са толкова качествени, колкото всъщност са. Съгласен съм, че не са нужни чак толкова хора за селекция, имаме класни футболисти и това си личи в мачовете с най-добрите отбори - не мисля, че дори ЦСКА ни надигра, когато загубихме с 0:2", допълни специалистът на "канарчетата".


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).