Двойка на Марица пак се пробва в Балканската лига

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
10:45 / 03.06.2016
1970
Двойката на Марица (Пловдив) Диана Малинова & Русена Сланчева отново пътува за Турция, където от днес ще участва във втория за тази година турнир от Балканската верига по плажен волейбол.

Надпреварата в Бурса ще бъде вече третата за Малинова в югоизточната ни съседка през този сезон, след като тя игра на Анталия Оупън от Световната верига с Ася Динова и миналата седмица на европейския Сатълайт Анкара със Сланчева.

В зоналния турнир в Турция ще участват още четири български тандема. При жените това ще бъдат Ася Динова & Славина Колева и Светла Ангелова & Ирена Мишонова, а при мъжете - Николай Колев & Константин Митев и Димитър Калчев & Тунчер Хайдаров.

Балканският турнир в Бурса ще продължи до неделя, когато са финалите и церемонията по награждаването. Очаква се общият награден фонд от близо 10 000 лева да привлече 30 двойки от шест страни членки на Балканската волейболна асоциация.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 28
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).