Ботев на финал за ветерани след разгромна победа над Левски

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
17:27 / 30.10.2008
7323
Ветераните на Ботев победиха Левски днес в полуфинална среща с 5:1. "Жълто-черните" разгромиха противниците си, като бяха пълни господари на терена, радвайки около 300 фена по трибуните на стадион "Пловдив" с красиви отигравания, финтове, двойни подавания и други трикове, а "сините" бяха само зрители на шоуто.

Срещата започна изненадващо зле за "канарчетата", които допуснаха гол в началото от пряк свободен удар. За пет минути обаче до почивката с голове на Васил Кръстев и Марин Бакалов Ботев успя да изравни и да излезе напред в резултата. През втората част "жълто-черните" продължиха с много по-добрата си игра и направиха резултата разгромен. На два пъти се разписа Филип Теофоолу, който първо вкара с красиво воле, а после отбеляза от дузпа. В самия край на мача Ясен Петров отбеляза отблизо на празна врата за крайното 5:1. Така с общ резултат 8:4 Ботев се класира на финала, където ще срещне победителят от срещата Академик Св - Черно Море.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).