Има ли шанс Спас Делев отново да премине в Локо?

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (14)
09:05 / 30.05.2016
6442
Спас Делев е пред напускане на Берое и според непотвърдени информации може отново да се завърне в Локомотив Пловдив. Нападателят направи силен престой на Лаута, но напусна в периода, в който се подготвяше поредната смяна на собствеността от Сдружение "Бъдеще за Локомотив" към Сдружение "Обединение за Локомотив".

Делев от няколко дни не тренира с Берое и по всяка вероятност ще разтрогне договора си. Той вече е провел разговори с ръководството, независимо че е обвързан със заралии до края на следващия сезон.

Според "7 дни спорт" причина за предстоящата раздяла е конфликт на играча с феновете на "зелено-белите". Запаланковците са набедили Делев за продажник, след като в града тръгна слух, че Берое е дал мача на ЦСКА за Купата на България. Гневът на феновете е бил насочен основно към Делев, който не е могъл да понесе нападките.

Първа опция за Спас Делев обаче ще е да си уреди евентуално трансфер в чужбина. Ако това не се случи, е твърде вероятно нападателят да започне подготовка с черно-белите след две седмици.

Не е изключено в Локо (Пд) да се озове още един играч на Берое - нападателят Станислав Костов.



Виж коментарите (14)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).