Джоров: Готов съм да извадя записи и SMS-и, които са били пречка в работата ми

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (5)
10:26 / 29.05.2016
6278
Бившият вече директор в детско-юношеската школа на Локомотив Пловдив Митко Джоров направи интересни разкрития чрез личния си профил във Фейсбук, видя Plovdiv24.bg.

Специалистът призова ръководството на черно-белите да обясни защо се е стигнало до уволнението му, а не да се измъква с твърдението че изпитателният му договор просто няма да бъде продължен. Джоров обаче се закани да извади записи и SMS-и, които са били пречка в неговата работа, провери още Plovdiv24.bg.

Ето обръщението на Митко Джоров в личния му профил във Фейсбук, което Plovdiv24.bg публикува без редакторска намеса:

Анонимни интриганти ме предизвикват да коментирам подробности, довели до моето отстраняване! Те вкарват интриги, които няма как да докажат, но подхвърлени в публичното пространство от една публикация, се прехвърлят от уста на уста и стотици деца и родители, които от личен опит са се уверили в ценностната ми система, започват да се съмняват в нея!!!

По тази причина, независимо дали ще получа някога отново работа в България или не, ПРИЗОВАВАМ Ръководството на Локомотив да излезе с позиция различна от "Договорът няма да му бъде продължен след изтичането на изпитателния срок!".

Единствената истина е, че ми беше връчена " Заповед за прекратяване на трудовия договор" и аз ще я подпиша, когато финализираме всички формалности около нея!

ГОТОВ СЪМ ДА ОБОРЯ ВСЯКО ДРУГО ТВЪРДЕНИЕ, УРОНВАЩО ПРЕСТИЖА МИ, И ДА ИЗВАДЯ ЗАПИСИ И SMS-и, които са били пречка в работата ми!

Благодаря на всички деца и родители, подкрепили моя труд и отношение към работата! Останете с чувствата, от взаимния ни контакт и не позволявайте ПОМИЯТА да ни залее!

Успех на всяко дете в ДЮШ на Локомотив. В групата ДЮШ обучение е футболният буквар на ДЮШ_Локомотив, който ако се чете и препрочита, може да разшири кръгозора на всяко дете! Когато детето стъпи на терена и опита да приложи наученото ще бъде лично убедено КАКВО и ЗАЩО трябва да се прави, а няма механично да заучава двигателни умения и навици!

Аз ОБРАЗОВАМ децата преди да ги ОБУЧАВАМ, защото не съм занаятчия и вярвам, че едно двигателно действие трябва да премине през мозъка и да се визуализира в главата, преди да се опита на терена!

Горд съм, че работих с децата на Локомотив и получих такава подкрепа при моето освобождаване! Късмет на всички и се пазете!



Виж коментарите (5)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 26
Днес: 5


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).