ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (28)
Джоров: Готов съм да извадя записи и SMS-и, които са били пречка в работата ми
Автор: Екип Plovdiv24.bg 10:26 / 29.05.2016Коментари (5)6236
© Plovdiv24.bg
Бившият вече директор в детско-юношеската школа на Локомотив Пловдив Митко Джоров направи интересни разкрития чрез личния си профил във Фейсбук, видя Plovdiv24.bg.

Специалистът призова ръководството на черно-белите да обясни защо се е стигнало до уволнението му, а не да се измъква с твърдението че изпитателният му договор просто няма да бъде продължен. Джоров обаче се закани да извади записи и SMS-и, които са били пречка в неговата работа, провери още Plovdiv24.bg.

Ето обръщението на Митко Джоров в личния му профил във Фейсбук, което Plovdiv24.bg публикува без редакторска намеса:

Анонимни интриганти ме предизвикват да коментирам подробности, довели до моето отстраняване! Те вкарват интриги, които няма как да докажат, но подхвърлени в публичното пространство от една публикация, се прехвърлят от уста на уста и стотици деца и родители, които от личен опит са се уверили в ценностната ми система, започват да се съмняват в нея!!!

По тази причина, независимо дали ще получа някога отново работа в България или не, ПРИЗОВАВАМ Ръководството на Локомотив да излезе с позиция различна от "Договорът няма да му бъде продължен след изтичането на изпитателния срок!".

Единствената истина е, че ми беше връчена " Заповед за прекратяване на трудовия договор" и аз ще я подпиша, когато финализираме всички формалности около нея!

ГОТОВ СЪМ ДА ОБОРЯ ВСЯКО ДРУГО ТВЪРДЕНИЕ, УРОНВАЩО ПРЕСТИЖА МИ, И ДА ИЗВАДЯ ЗАПИСИ И SMS-и, които са били пречка в работата ми!

Благодаря на всички деца и родители, подкрепили моя труд и отношение към работата! Останете с чувствата, от взаимния ни контакт и не позволявайте ПОМИЯТА да ни залее!

Успех на всяко дете в ДЮШ на Локомотив. В групата ДЮШ обучение е футболният буквар на ДЮШ_Локомотив, който ако се чете и препрочита, може да разшири кръгозора на всяко дете! Когато детето стъпи на терена и опита да приложи наученото ще бъде лично убедено КАКВО и ЗАЩО трябва да се прави, а няма механично да заучава двигателни умения и навици!

Аз ОБРАЗОВАМ децата преди да ги ОБУЧАВАМ, защото не съм занаятчия и вярвам, че едно двигателно действие трябва да премине през мозъка и да се визуализира в главата, преди да се опита на терена!

Горд съм, че работих с децата на Локомотив и получих такава подкрепа при моето освобождаване! Късмет на всички и се пазете!

Още по темата: общо новини по темата: 163
05.11.2016
29.10.2016
24.10.2016
24.10.2016
23.10.2016
17.10.2016
предишна страница [ 1/28 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+2
 
 
Джоров изкарай всичко на яве и ще се види кой е прав и кой е крив.Наистина може някой да те е накиснал.Ти си човек който си върши работата с желание.Ако има грешки да бъдат наказани.
-1
 
 
''Аз ОБРАЗОВАМ децата преди да ги ОБУЧАВАМ" ХА ХА ХА Той видите ли образовал децата :)))) Както на времето образоваше и задникът на Митьо СЕЛСКИЯТ (разбирайте Христолофффф) Вечно не разбраният той бе.Що не разкажеш как щеше да си взимаш специални предплатени сим карти и да отговаряш на въпросите на журналистите когото МНОГО ДЪЛГО ВРЕМЕ БЕШЕ 'ТРЕНЬОР НА БОТЕВ.Много бързо забрави как беше ..... ГОСПОДИН ЗА ЕДИН ДЕН .Чак Христолоооф съжали,че те беше назначил.Ама бързо се поправи обаче :))))) И сега ми се изживява на 'голям локомотивец' и идва ли не ВИДИТЕ ЛИ ТОЙ ОПРАВИ школата.Сега се очаква всичко да спре да работи щото той вече не е на работа там.Жалък си ПАРЦАЛЕВ ЖАЛЪК.аЙДЕ СЪС ЗДРАВЕ И ДАНО ВЕЧЕ НИКОЙ ДА НЕ ПОВТАРЯ ГРЕШКАТА НА г-н КРУШАРСКИ.САМО ЛОКО ОЛЕ
+4
 
 
Този който изгони Джоров от Локото не е никакъв локомотивец а е интригант и мамонист. Много ме е яд за него.
+4
 
 
Мите, не се поддавай на правокации. Ти си Професионалист и без работа няма да останеш. В България работа има, няма хора за работа!
+3
 
 
Ами какво чакаш де покажи ги и да се види за какво говориш съответно ръководството да коментира тези съобщения с каква цел са били и да се разбере кой какви интереси има от цялата работа ?
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Марица обяви контрола с Ботев на "Колежа"
Браво! Пловдивчанин спечели приза за най-прогресиращ млад играч на България
Избраха Динко Хоркаш за най-добър вратар в България за 2023 година
Пловдивски защитник е лидер в Литва, тимът му не допусна гол в четвърти пореден мач
Бароан игра срещу швейцарски колос! Нелеп автогол лиши отбора му от победа
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: