Повикаха 17-годишен талант на Марица в юношеския национален отбор

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
10:25 / 29.10.2008
1465
17-годишният талант от детско-юношеската школа на Марица - Петър Иванов, бе включен в националния юношески отбор на България, набор 1991-ви. Напористият нападател получи повиквателна от държавния ни селекционер Атанас Маринов, бивш старши треньор на Ботев, малтийския шампион Ла Валета и на Биркиркара.

Петьо хванал окото на Наско Маринов след силните си изяви при юношите, старша възраст и след доброто си включване в представителния мъжки тим на Марица, за когото наскоро той дебютира.

Иванов се присъедини днес към лагер сбора на юношеските ни национали, който ще бъдат заедно до края на седмицата в София. В този период от време младите "трикольори" ще изиграят два контролни мача, в които маричанинът е гласен за титуляр в нападението.

Петър Иванов е възпитаник на известния футболен спец и треньор от школата в Кършияка Огнян Атанасов - откривателят на голямата звезда на родния футбол и възпитаник на Марица - Христо Стоичков.

"Много се радвам, че Петьо привлече вниманието и го повикаха в националния отбор на България. Това ще му даде повече самочувствие и хъс. Той е едно много талантливо момче и силно се надявам той да израстне още повече във футбола", коментира Огнян Атанасов.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).