Дафчев отказал на Ботев, никой не се е свързвал с Камбуров

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
13:04 / 28.10.2008
5854
Ботев е проявил интерес към привличане на Марчо Дафчев, но футболистът е решил да си продължи кариерата в Нефтчи Баку, където играе в момента, съобщи за Plovdiv24.bg спортно-техническият директор на "канарчетата" Борислав Димитров. Азербейджанският клуб взе пловдивчанина преди половин година, а след идването на новите собственици, слухове свързаха името му с "канарчетата". Всички други имена обаче са спекулации и Ботев няма нищо общо с тях. През последните дни за трансфер в жълто-черния клуб бяха спрягани различни имена, сред които Мартин Камбуров, Атанас Борносузов, Димитър Телкийски, дори защитникът на Локомотив Йордан Милиев.

Днес сутринта "канарчетата" проведоха лека тренировка на клубният стадион Христо Ботев. Проблеми с тревното покритие обаче принудиха футболистите да завъртят няколко обиколки по пистата и да се приберат в съблекалните. Ниските температури са нарушили растежа на тревата и днес бяха полагани специални грижи за да бъде готов теренът за мача със Славия в понеделник. Това е причината вчера дублиращият тим да играе в Калояново, а също под въпрос е стадионът, на който ще се проведе срещата между ветераните на Ботев и Левски в четвъртък.

Всички футболисти тренираха наравно, като в заниманието активно се включи и старши-треньорът Костадин Ангелов, който въртя тренировки с футболистите. В отделна групичка обиколки въртяха юношите на клуба. В тима пристигна и камерунският нападател Ариел Тиери Нгуекам, който показа добра физическа подготовка. Най-вероятно следобедната тренировка на "жълто-черните" ще бъде на стадион Пловдив.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).