Бонев: Локомотив е отбор за тройката, фенове като нашите няма в цяла Европа

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (12)
11:12 / 09.05.2016
3167
Почетният президент на Локомотив Пловдив Христо Бонев направи обширен коментар на ситуацията в любимия му клуб.

Ето част от изказването на Зума пред "Меридиан мач":

"Изключително щастлив съм от победата над Лудогорец. Поздравления за Илиан Илиев и момчетата, които накараха мен и всички, които обичаме този клуб да се чувстваме горди. Ако имаме малко късмет и победим Лев­ски на "Герена", можем да погледнем и към четвъртото място".

"Можеше и да сме още по-близо до Европа, ако не ни бяха взели две точки от мачовете с Литекс. Локомотив (Пд) е отбор за тройката. Виждате колко от тимовете от първо до четвърто място изиграха мачове, от които феновете да се сра­муват. А ние в Локомотив направихме така, че цяла България да говори за нас".

"Най-хубавото е, че всички сме едно семейство - играчи, треньори и ръководство. А фенове като нашите няма не само в България, но и в Европа. Виждали сте какво правят в трудни моменти - загубили сме някой мач, а те песни пеят. Целта е всичко това да се запази, да се вземат точните хора и догодина да сме в тройката".

"Господин Крушарски прави всичко каквото трябва. Посъветвах го преди време с цената на всичко да убеди Илиан Илиев да дойде и да поеме отбора. Успяхме да го привлечем, а това е едно от най-хубавите неща, които можеха да ни се случат. Аз го наложих навремето в националния отбор и съм с отлични впечатления от него като личност. Мисля, че той ще остане много години в отбора".



Виж коментарите (12)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).