Манол Георгиев: Момчетата имат много потенциал за разкриване (аудио)

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
18:52 / 25.10.2008
1239
"От резултата и победата съм доволен, от играта има какво още да се желае. Не мога да виня момчетата, те са млади, аз се опитвам да ги успокоя по всякакъв начин. На моменти играем добре и стигаме до голови положения. Не е това таванът им, имаме още доста работа, доста потенциал имат, който трябва да го покажат след време. В началото момчетата играха по-агресивно, защото те искат на всяка цена да вкарат гол. Добър мач изкараха и съдиите, отмениха един чист гол, но на всеки се случва да сгреши. Това още повече притесни момчетата, последните 30-ина минути съвсем се прибраха в защита, аз им виках да излизат напред, но те мислиха повече за победата и я желаеха повече от мен дори. У момчетата имаше много напрежение, а след тази победа ще им падне огромен камък от сърцето и душата и в следващите мачове ще се раздават още повече", заяви старши-треньорът на Марица Манол Георгиев след края на мача с Миньор Раднево, спечелен с 1:0 от пловдивчани.

"Във всеки мач излизаме за победа, за Купата също ще играем така. Ако пък успеем да докараме някой от грандовете тук - защо не, аз дори предпочитам пловдивско дерби", коментира специалистът относно амбициите на Марица в турнира за Купата на България. "Жълто-сините" излизат в сряда в Пловдив срещу Волов Шумен.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).