Шенсой: Има Господ! Съдията беше като Алфред Хичкок и филмите му

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
19:58 / 29.04.2016
3303
Треньорът на Пирин Наджи Шенсой за пореден път направи твърде ексцентрично изказване, коментирайки равенството 2:2 с Ботев.

Ето какво каза Шенсой след мача в Коматево:

"Трудно е да се каже истината за българския футбол. Аз казах, че влизаме във форма като арабски кон. Дойдохме в Пловдив да покажем, че Пирин играе футбол и има цели. През първото полувреме Ботев беше много по-добър отбор от нас".

"Но не мога да забравя, че ни вдигнаха засада, а и жълт картон на Тасев, който вкара гол, а той бе отменен. Излиза един фактор - съдия, който е решаващ. За мен нямаше фаул, при който Неделев вкара един прекрасен гол. Всички си правят сметки зад гърба ни, но забравят Господ. Но в България има Господ. Беше абсолютна неправда Пирин да загуби мача".

"Много лесни жълти картони ни даваха, а за същите ситуации не се даваха за домакините. Съдията беше като Алфред Хичкок и неговите филми".



Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).