Софийските медии пак насаждат скандали между Ботев и Локо (аудио)

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
14:28 / 23.10.2008
7722
Недоразбрали софийски медии насадиха днешния мини-скандал между Ботев и Локо Пловдив за Мартин Камбуров. Както Plovdiv24.bg писа днес, Борислав Димитров заяви, че Ботев чака пари по няколко трансфера на футболисти, преминали през Ботев, които играят в чужбина. Става дума за Асен Караславов, Димитър Телкийски и Мартин Камбуров. Специално за последният бе уточнено, че Ботев чака пари от Ал Ахли и Астерас Триполис. Спортно-техническият директор на "канарчетата" обаче съобщи също, че за трансфера на Асен Караславов в Гройтер Фюрт, Ботев взема полагащите му се пари от Славия, а не директно от немския тим, и че ако Ал Ахли или Астерас действат по същата схема с Локомотив Пловдив, "канарчетата" ще очакват плащанията си от "черно-белия" тим. Както обикновено се случва, обаче, софийски медии скандално съобщиха, че Ботев съди Левски и Локо Пловдив за пари за Димитър Телкийски и Мартин Камбуров, което изобщо не е вярно. Дело се води срещу арабския Ал Ахли, който се е забавил с плащанията за Камбуров и то се води във ФИФА, срещу тях, а не срещу Локомотив(както сами можете да прочетете в статията от тази сутрин в Plovdiv24.bg), като за това дори беше нужно доуточнение в писмо днес по обед от Георги Градев - адвокатът на Ботев.

На нас в Plovdiv24.bg не ни е ясно кой печели от подобни изкуствени скандали, но явно на софиянци им харесва. Ние обаче винаги сме работили и ще работим в полза на всички пловдивски отбори, отразявайки ги максимално безпристрастно и позитивно.

По желание на наши читатели добавихме и аудио записа от пресконференцията, за да може всеки да се убеди в точните думи, които бяха казани днес.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 9
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).