Ботев с куп кадрови проблеми преди мача със Спартак Варна

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
10:37 / 23.10.2008
2607
Куп кадрови проблеми ще затруднят Ботев Пловдив в целта им да спечелят утрешният важен мач със Спартак Варна. Капитанът на тима Илиян Гаров е с травма и няма да пътува с отбора. Освен него отсъстващи са още Мауро Алегре, Георги Аврамов и Алфредо Мапока. Аржентинският халф е получил контузия в мача с ЦСКА и също отпада от групата. Аврамов и Мапока са трайно контузени след тежки удари, получени също в срещата със софиянци. В групата влизат юношите Димитър Витанов, Йордан Етов и Чудомир Григоров.

Вратарят Алесио Локатели също отпада от групата, тъй като още не е картотекиран за първия тим. Причината е, че жълтата карта на италианецът още не е пристигнала, тъй като клубът в който е играл е фалирал. Отборът замина днес в 10 часа за Поморие, където ще тренира привечер на осветление. Мачът със Спартак Варна е в петък от 18 часа на модерното изкуствено тревно покритие на стадион "Лазур" в Бургас.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).