Вижте какво казаха феновете на Локо на грешника Харуби

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (7)
13:35 / 17.04.2016
8676
Над 200 привърженици посрещнаха отбора на Локомотив Пловдив на входа на Лаута късно снощи. Играчите записаха тежка загуба от Берое, но ясно им се показа, че са подкрепяни до дупка.

Грешникът Харуби с привидно учудване установи, че нито един черно-бял фен не тръгна да го критикува, напротив. Той бе окуражен и поздравен.

"Резултатите нямат значение, понякога си затваряме очите за грешките и лошите решения. Правим го в името на нещо по-велико от името на даден играч на гърба на фланелката му. Правим го за Локомотив. Правя го и ще продължавам да го правя, докато това черно-бяло сърце спре да бие", емоционално заяви пред клубния сайт фен на Локомотив при пристигането на отбора.

"Изненадан съм от посрещането на феновете ни, те ни вдъхват нужния кураж и увереност. Нямаме право на дербито с Ботев да ги разочароваме", заяви защитникът на черно-белите Иван Иванов.




Виж коментарите (7)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).