Луд мач! Безумна вратарска грешка провали "смърфовете"

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (41)
21:54 / 16.04.2016
10222
Локомотив (Пд) загуби от Берое с 2:5 в мач от 29-ия кръг на "А" група, който се игра в Стара Загора. Елиаш от дузпа, Иса, Спас Делев, Станислав Костов и Неманя Милисавлевич вкараха за домакините, докато за черно-белите се разписа капитанът Мартин Камбуров (53, 75-дузпа).

Големият грешник в състава на пловдивчани бе вратарят Ясин Ел Харуби, който направи дузпа след безумна негова грешка и бе изгонен.

Мачът започна ужасяващо за "смърфовете". Още в 10-ата минута вратарят Ясин Ел Харуби сътвори невиждана глупост, подарявайки топката на Том. Бразилецът го преодоля с лекота, след което бе фаулиран в пеналта. Последва логична дузпа и червен картон за Харуби.

Наложи се влизането на резервния страж Александър Витанов, а Елиаш бе точен от бялата точка за 1:0.

Последва невероятен срив в играта на Локо, довела до още два бързи гола за Берое.

В 18-ата минута Спас Делев проби и след центрирането му Исмаил Иса засече с глава за 2:0.

Десет минути по-късно преднината на домакините вече бе класическа. Неманя Милисавлевич асистира на Спас Делев, който засече с глава в мрежата.

В 30-ата минута Божилов от Берое нацели гредата.

В 53-ата минута Локо тръгна да гони дивото. Мартин Камбуров намали на 3:1 след добавка на удар на Веселин Марчев.

Четвърт час преди края Марчев бе съборен в пеналта и реферът отсъди дузпа за Локо. Тя бе превърната в гол от Камбуров за 3:2.

Силите на "червено-черните" обаче за обрат не стигнаха и в послредните минути Берое затвърди победата си с два нови гола на Станислав Костов и Неманя Милисавлевич.

Локо игра в състав:

Ясин Ел Харуби, Крум СтояновАлександър ТунчевИван ИвановПламен Крумов, Пауло Серджо (83- Емил Гъргоров), Стефан ВелевМартин Райнов (46- Веселин Марчев), Димитър Велковски (12- Александър Витанов), Мартин Камбуров, Дани Кики.



Виж коментарите (41)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).