Холандец учи Манол Георгиев в треньорска школа за лиценз А

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
09:44 / 21.10.2008
931
Известният холандски футболен специалист и лектор Ари Шанс учи от няколко дни старши треньора на Марица Манол Георгиев в специализираната треньорска школа към Националната спортна академия.

Младият 36-годишен наставник на жълто-сините от няколко дни е в София и заляга здраво над уроците и теорията във футболното школо.

Както е известно Манол Георгиев кара от няколко месеца курсове за придобиване на треньорски лиценз А в елитната треньорска школа към Националната спортна академия. Наставникът слуша лекции от известни в областта чужди и наши специалисти.

„Настина има много какво да се научи от тези лекции, много са полезни за младите треньори като нас. Уж обаче съм на лекции и трябва са се съсредоточа, а аз постоянно мисля за момчетата в Марица и за това как минават тренировките им в мое отсъствие. Защото точно в този труден за отбора момент, аз трябваше да съм при тях, с отбора и заедно да се готвим за следващия ни мач. Освен това, имам страшно много работа в Марица, която мен чака, но за жалост няма как да се разкъсам на двете места", сподели Манол.

Георгиев ще бъде ангажиран с треньорските курсове в София до края на седмицата, но щял да направи всичко възможно, да се освободи от лекциите поне в петък и събота, за да може да бъде близо до отбора преди важния домакински мач срещу Миньор (Раднево) от 10-ия кръг на Източната „Б" група.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).