Илиев опроверга шефа си: Не сме готови за Европа

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
21:53 / 13.04.2016
2996
Старши треньорът на Локомотив Пловдив Илиан Илиев направи интересен коментир за състоянието и амбициите на черно-белите. Специалистът на практика опроверга собственика на клуба Христо Крушарски, който прогнозира, че неговите подчинени могат да спечелят пълен актив от 21 точки в оставащите 7 мача и така да се класират за Лига Европа.

"Нямаме идеи да се класираме за Европа. Нашата цел бе да се избяга от баража и да се види за следващата година кои футболисти могат да ни помогнат. Там вече, ако се запази този формат, може да имаме амбиции за тройката. За Европа не сме готови. Клубът премина през тежки моменти, само хората тук могат да кажат как са оцеляли. Били са трудни времена, дано с новия собственик са по-добри, и да не се бърза, и да влезеш в Европа за един мач", заяви Илиан Илиев пред Диема спорт 2.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).