Локо разгроми Миньор при дублите, Герасим Заков с хеттрик

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
18:45 / 20.10.2008
3290
Локомотив Пловдив разгроми с 7:1 Миньор Перник в първенството на дублиращите тимове, в мач игран днес на стадиона в парк Лаута. "Смърфовете" надиграха тотално съперника си и не оставиха никакви съмнения за огромната разлика в класите. Съпротивата на перничани бе само през първата част, когато те удържаха минималното 1:0, но след почивката головете падаха един след друг.

Първият гол отбеляза Петър Лазаров в 33-ата минута. Той получи пас от Гюрсел Вели и с техничен прехвърлящ удар преодоля вратаря на Миньор. До почивката "смърфовете" имаха редица чисти голови положения, но не успяха да реализират нито едно от тях.

В 60-ата минута Герасим Заков удвои. Той се възползва добре от центриране на Петър Лазаров и с глава вкара за 2:0. Две минути по-късно Георги Данов със силен шут с левия крак от десетина метра матира за трети път вратаря на гостите.

В 66-ата и 67-ата минути паднаха още два гола, дело на Герасим Заков. Първия гол падна след шут по земя от 7-8 метра, а второто попадение след извеждащ пас от Георги Данов и лек удар покрай вратаря на Миньор.

"Жълто-черните" все пак успяха да върнат едно попадение. Ивайло Стоянов вкара много красив гол от пряк свободен удар, когато след ударът му топката влетя в горния десен ъгъл и Стефано Кунчев не успя да предотврати попадението.

В последните 5 минути паднаха още два гола във вратата на Миньор от дузпи. Първи беше Гюрсел Вели, който бе съборен и сам реализира наказателния удар. В последната минута на мача пък Вели и Данов вкараха общо три пъти топката в мрежата на Миньор, но им бе зачетен само един гол. Първо Данов излезе сам срещу вратаря, бе повален, но атаката продължи и Гюрсел Вели вкара. Съдията обаче реши да свирне дузпа. Зад топката застана Георги Данов, който вкара, но реферът отново се намеси и отсъди дузпата да бъде пребита, тъй като футболисти на двата отбора са навлезли в наказателното поле преди удара. При вторият изстрел Данов не сгреши, оформяйки крайното 7:1.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).