Берберов: Подозирам атака срещу Марица

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
15:41 / 19.10.2008
1211
„Подозирам атака срещу Марица, вече си мисля че се води някаква масирана кампания срещу нашия клуб. Не знам защо и не знам от кого, но е факт. Това става тенденция. Вижте какво става, постоянно ни ощетяват съдиите. Хайде, аз ще издържа, но как ще се отрази това на психиката на младите момчета, от които е съставен почти изцяло нашият отбор", заяви президентът и собственик на Марица Рангел Берберов след мача срещу Берое - „Нека съдийската комисия на Българския футболен съюз да ни изпраща съдийски наблюдатели и за мачовете навън, както и на други по-завързани мачове, а не само за срещата с Берое, да не би Христо Ристосков да обърка нещо. Нека БФС по-добре да види как ни свириха и порязаха реферите в мачовете срещу Родопа и срещу Любимец".

Според Берберов всички в Кършияка са били против Христо Ристосков да свири мача им срещу Берое, защото този рефер вече е порязвал Марица.

"Да, наистина не искахме Ристосков. Вижте колко тънко подпираше Берое. Отсъжданията му наистина не повлияха върху крайния резултат от мача, старозагорци бяха по-добрият отбор, но защо трябваше да им помага така и да ги подкрепя? Е, това какво е? Сега остава за следващия мач да ни сложат да ни свири и Димитър Димитров-Каубоя.Това вече ще бъде капак на всичко", каза още Рангел Берберов.

Според боса не е проблем през зимната пауза в Марица да бъдат привлечени няколко опитни и по-стари футболисти и така отборът да се стабилизира и натрупа нужните точки, които да му гарантират мястото в „Б" група.

„Не това обаче е нашата цел, нали клубната ни политика е да изграждаме и развиваме млади и перспективни футболисти предимно от нашата собствена детско-юношеска школа. В тях е бъдещето", допълни Рангел Берберов.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).