Блондинка свири на рефери

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
10:38 / 19.10.2008
1142
Култовият пловдивски рефер Трендафил Думбалаков беше обявен за най-полезен играч в мача между "старите" и "младите" съдии. Срещата се състоя на стадиона в Марково и завърши с победа за "старците" с 4:1. Думбалаков игра дясно крило и вместо да прави пробиви по фланга, прегръщаше 90 минути тъч реферката Татяна Малинова. Ефектната блондинка не сбърка нито една засада въпреки ласките на ухажора.

Момчил Врайков вкара гол от дузпа за победителите. Два пъти се разписа най-младият рефер в "А" групата Георги Кабаков. Гол за "старците" мушна и Владо Вълков. За младите почетното попадение отбеляза Недялко Гаджалов от фаул. Чудеса на вратата на победителите показаха Мето Карачомаков и Илко Томов. С тежки контузии терена напуснаха Емо Митев и Ивайло Бозев след зверски секири на младите реферчета. Те играха на кръв, насъсквани от селекционера Неделчо Чакъров. Реферът на мача Георги Калудов бра големи ядове с Руслан Минчев и Митко Попов, но не успя да ги изгони, а само им даде жълти картони.

Двубоят между двете поколения рефери завърши с яка софра в ресторант "Менделеев" под тепетата. Съдиите изядоха 2 печени агънца и пресушиха дузини бутилки с маркови питиета.

Източник: в. "Стандарт"



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 9
Днес: 18


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).