Изненада в групата на Локо, вижте 18-те за мача с Пирин

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
21:40 / 31.03.2016
3711
Старши треньорът на Локомотив Пловдив Илиан Илиев определи група от 18 футболисти за предстоящия мач срещу Пирин. Двубоят от 27-ия кръг на "А" група е в петък (1 април) от 20,15 часа на Лаута.

Както се очакваше, в разширения състав на черно-белите попадна Футболист №1 на България за 2013 година Иван Иванов. Централният защитник няма да е титуляр, но има реални шансове да влезе на смяна и така да запише повторен дебют с черно-белия екип, разбра Plovdiv24.bg.

В групата на Илиан Илиев обаче има една изненада. Наставникът включи в състава си македонеца Стефан Йефтоски. За неговия дебют в Локо с юношите старша възраст Plovdiv24.bg вече ви информира, а по всичко изглежда, че Илиев е останал доволен от изявите му.

Ето на кои футболисти ще разчитат черно-белите срещу Пирин:

Ясин Ел Харуби, Александър Витанов, Александър Тунчев, Кирил Котев, Иван Иванов, Мартин Кавдански, Пламен Крумов, Крум Стоянов, Стефан Велев, Мартин Райнов, Стефан Йефтоски, Дани Кики, Пауло Серджо, Бирсент Карагарен, Димитър Велковски, Веселин Марчев, Мартин Камбуров, Емил Гъргоров.



Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).