Костов притеснен от постоянните проблеми на Тодор Неделев

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (6)
08:30 / 31.03.2016
4305
Треньорът на Ботев (Пд) Николай Костов обмисля варианти за състава за гостуването в Разград без Тодор Неделев.

Специалистът е притеснен от постоянните проблеми, които има крилото в последните две седмици, заради което иска да се подсигури, информира в днешния си брой "Тема спорт".

Plovdiv24.bg вече информира своите читатели, че заради вирус Неделев не взе участие във вчерашната сутрешна тренировка на отбора, но пък се появи за следобедната.

Припомняме, че Неделев имаше стара контузия, заради която отпадна от сметките на националния селекционер Ивайло Петев за контролите с Португалия (1:0) и Македония (2:0).

Най-вероятно, ако Тодор Неделев не е в добро функционално състояние, като титуляр за пловдивчани срещу Лудогорец ще започне Божидар Васев.

Включването му ще доведе до разместване в атака. Синът на Юри Васев ще заеме позицията на левия фланг, а използваният в тази зона Рахави Кифиуети ще мине като дясно крило.

На върха на нападението отново ще бъде използван Грегъри Нелсън.

На практика в момента Николай Костов не разполага със сериозна алтернатива за позицията на холандеца. Той има само младите Наско Милев и Борис Тютюков.

Извън сметките на специалиста за Разград е Валентин Галев. Добрата новина е, че централният защитник Даниел Златков ще може да вземе участие в срещата.



Виж коментарите (6)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).