Футболистите на Ботев тренират, няма бойкот

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
11:17 / 17.10.2008
2693
Футболистите на Ботев Пловдив проведоха днес сутрешната си тренировка, въпреки публикуваните дезинформации за бойкот, заради липса на заплати. От няколко седмици досегашния президент на клуба Димитър Христолов обещаваше да изплатни полагащите се на играчи и ръководство заплати и премии, но плащането се отлагаше за следващи дни. Появиха се слухове, че "Канарчетата" може да бойкотират тренировки или дори дербито с ЦСКА, но явно тези слухове се опровергаха - днес "жълто-черните" тренираха.

По време на тренировката пред стадиона се събраха и 30-ина фена на Ботев Пловдив. Те очакваха някаква информация около продажбата на клуба и новият собственик. Феновете обаче не бяха допуснати да наблюдават тренировката на "канарчетата", тъй като няколко полицейски служители охраняваха стадиона. "Жълто-черните" привърженици успяха само да разменят няколко думи с част от футболистите.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).