Фондацията за Ботев: Христолов разиграва театър с "продажба"

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
10:43 / 17.10.2008
4405
Фондация „Бъдеще за ПФК Ботев 1912" е единствената досега, която публично е заявила намерение за закупуването на контролния пакет акции на ПФК Ботев Пловдив АД, съобщиха в съобщение до медиите от организацията.

"Фондацията, както и всички нейни симпатизанти, са възмутени от разиграването на театрални сценарии, които имитират преговори и продажба на клуба от страна на сегашния собственик Димитър Христолов. Подобни действия са присъщи само на хора без отговорност към клуба, играчите и феновете.

За да остане Ботев спортната емблема на град Пловдив, фондацията призовава г-н Христолов да седне на масата за преговори за продажба на клуба", се казва още в писмото. Фондацията бе създадена преди около месец от няколко крупни пловдивски фирми и има за цел да закупи контролен пакет акции на Ботев от Димитър Христолов. Тя се представлява от Марин Бакалов.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).