Спортист №1 на Пловдив с емоционално обръщение в подкрепа на Габриела Петрова

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
10:36 / 30.03.2016
1883
Спортист №1 на Пловдив за 2015 година Станилия Стаменова призова публично чрез официалната си фен страница в социалната мрежа Facebook за подкрепа към лекоатлетката ни Габриела Петрова, която бе уличена с положителна допинг проба.

Също като членовете на олимпийския ни комитет, световната и европейска шампионка по кану-каяк смята, че Габи е жертва на неяснотата около трансформацията на един медикамент от позволен в забранен.

Ето как Стаменова подкрепи Петрова:

"За всеки един спортист, наравно с таланта, е важно да има отговорност, самодисциплина и безрезервна вяра в собствените си възможности! Познавам Габриела Петрова от дълги години и от позицията си на бивша лекоатлетка, която не веднъж е била пряка свидетелка на старанието, което полага.

Вярвам и знам, че тя е изключителен професионалист и всичко, което е постигнала, е с цената на жесток труд. Жалко, че в навечерието на Олимпийските игри, когато тя трябва да жъне плодовете на дългогодишната си работа, психически и емоционално бива срината.

Искрено се надявам по никакъв начин да не бъдат спрени състезателните й права и решението на международната антидопингова агенция да е в нейна полза.

Тежък момент, но й пожелавам да не пада духом и да се запази здрава. Отправям подкрепата си публично, за да ви призова и вие да я окуражите, защото с успехите си тя прославя именно нас и България!"


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 8
Днес: 5


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).