Камбуров срещу Неделев на баскетбол в Колодрума

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
13:09 / 21.03.2016
3698
Капитанът на Локомотив (Пд) Мартин Камбуров и звездата на Ботев (Пд) Тодор Неделев ще играят един срещу друг на баскетбол в зала "Колодрума", предаде репортер на Plovdiv24.bg. Това ще стане на 27 март по време на баскетболния Мач на звездите, обявиха днес организаторите на проявата.

Футболистите ще се пуснат в звездния 3х3 турнир между знаменитости.

"Естествено те ще играят с екипи в цветовете на любимите си отбори - Камбуров в черно и бяло, а Неделев - в жълто и черно", потвърди директорът на проявата Стефан Августинов.

Камбуров ще е в един отбор с Йордан Йовчев, а Неделев ще играе с бившия спортен директор на "канарите" Александър Александров - Кривия. Една от най-успешните ни волейболистки - Тони Зетова, също ще се пусне в турнира 3х3, а шестият участник ще бъде обявен по-късно.

Кметът на Пловдив Иван Тотев пък ще бъде в журито, което ще оценява най-добрите забивки в Мача на звездите.

Градоначалникът получи от организаторите жълто-черна фланелка с №1 на гърба и надпис "Кмета", предаде репортер на Plovdiv24.bg.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 9
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).