Шефът на кану-каяка: Останах възхитен от гребния канал в Пловдив

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
15:24 / 17.03.2016
3001
Президентът на Европейската асоциация по кану каяк Алберт Уудс остана очарован от гребния канал в Пловдив по време на днешната си инспекция, предаде репортер на Plovdiv24.bg.

Уудс разгледа съоръжението заедно с генералния секретар Бранко Лаврик, след което двамата проведоха среща в Община Пловдив с кмета Иван Тотев и неговия заместник Георги Титюков.

Plovdiv24.bg припомня на своите читатели, че Пловдив ще е домакин на Европейското първенство по кану-каяк за юноши, младежи и девойки до 23 години. Състезанието ще се проведе от 14 до 17 юли тази година.

"Бил съм доста често в Пловдив, като първият ми път беше през 1995 година. Сега обаче видях страхотни подобрения на канала и даже имах чувството, че това не е същото място. Моите усещания са много позитивни за всичко, което се случва тук", заяви Алберт Уудс.

"Гостите направиха леки забележки, които ние лесно ще отстраним", разкри зам.-кметът Георги Титюков.

"Става въпрос за боядисване на седалките по трибуната и освежаване на хангарите. Другата седмица сключваме договора за стартовата кула, която ще е във водата. От страна на общината - всичко върви по план", уточни Георги Титюков.



Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 9
Днес: 22


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).