Христолов: Сделка за продажбата на клуба ще има със сигурност

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
15:29 / 14.10.2008
8060
Президентът на Ботев Пловдив Димитър Христолов обяви, че 100% сделка ще има и клубът ще бъде продаден. „Всичко е договорено. Стиснали сме си ръцете с хората, с които дълго време преговаряхме. Останаха няколко технически детайли, които се изчистват от юристите на двете страни", коментира Христолов. Той сподели, че по всяка вероятност договорът ще бъде подписан в четвъртък, тъй като купувачът в момента е извън България. „Имам уверението, че Ботев ще бъде сред 3-те най-силни клуба в България. Отборът няма на къде повече да потъва и новите хора трябва да градят. За тези години успях по някакъв начин да издържам клуба, като съкратих доста от разходите. Тези хора обаче са мощни и агресивни и мисля, че Ботев ще има добро бъдеще. В клуба ще бъдат налети доста пари, ще има подобрения във всички насоки - стадион, автобус и други. Сигурно ще има и нови хора в самото управление на клуба, но мисля, че и сегашния екип ще остане в Ботев", коментира Христолов.

Сегашният бос на „канарчетата" призна, че ще остане собственик на известен пакет акции на клуба, но не разкри колко точно ще са те.

Относно евентуалният бойкот от страна на футболистите преди мача с ЦСКА Христолов заяви: „Говорил съм с тях и те знаят за какво става въпрос. В петък ще получат всички дължими суми, след като сделката стане факт. Не мисля, че ще се стигне до бойкот, защото играчите разбират за какво става въпрос и знаят, че всичко е за доброто на тях и на клуба", каза още Христолов.

Източник: Gong.bg



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).