Спартак с куп контузени преди дербито с Дунав

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
09:46 / 14.10.2008
1261
Пълен лазарет и липсата на защита тормози треньорския щаб на Спартак преди гостуването в Русе. Теодор Банев със сигурност пропуска мача с Дунав, оплакаха се от стадион „Тодор Диев". Преотстъпеният от Локо (Пд) бранител е със скъсани мускулни влакна. Докторите препоръчаха на Теодор да почива поне 2 седмици. Заради лошата травма Банев няма да рита и срещу Берое в следващия кръг от първенството на Източната „Б" група. В изминалите 8 кръга от шампионата Теодор има 2 гола.

Гостуването край Дунава пропускат още титулярите Мурад Ибрахим и Стоян Терзиев - Мечката. Мурад е на инжекции заради разтегнати коленни връзки. Терзиев пък не може да се оправи от разтежение вече втора седмица. Със сигурност ще се наложи треньорът Николай Киров - Белия да пусне в защитата някои от младоците Христо Манев, Костадин Слаев или Емил Аргиров. Преди дербито на кръга на облекчен режим тренира и Георги Коруджиев. Мачът Дунав - Спартак, сблъсъкът между втория и първия в класирането, е в събота.

Добрата новина за щаба на Спартак е завръщането на вратаря Стефан Стойчев. Бившият страж на Ботев подновява от днес тренировки, след като лекува 15 дни разтежение на адуктора.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).