Добра новина за Костов - Златков тренира пълноценно

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (2)
17:00 / 10.03.2016
3246
Защитникът на Ботев Даниел Златков тренира пълноценно с отбора в седмицата преди мача с Черно море. Централният бранител вече участва в натоварванията наравно със своите съотборници, след като в началото на годината претърпя хирургична интервенция и пропусна почти цялата подготовка за пролетния полусезон.

На облекчен режим преди двубоя с "моряците" се подготвят Тодор Неделев и Валентин Галев. Халфът на "жълто-черните" е с травма в бедрото, а вратарят има проблеми с коляното.

Всички останали футболисти в лагера на "канарчетата" са здрави и се подготвят на пълни обороти за предстоящия двубой от 26-ия кръг на "А" група, след който за Ботев предстои период от три седмици без официални мачове.

Отборът почива в следващия кръг, в който по програма трябваше да срещне извадения от елита тим на Литекс, след което предстои и пауза заради официалните дати за контролни срещи на националните отбори.

Следващата среща за първенство за Ботев е на 3 април, когато възпитаниците на Николай Костов гостуват на Лудогорец в двубой от 27-ия кръг.



Виж коментарите (2)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).