Крушарски: Левски е голям дразнител, време е да счупим каръка

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (9)
08:50 / 05.03.2016
3390
Собственикът на Локомотив Пд Христо Крушарски чака с нетърпение домакинството на Левски днес. Ексцентричният бос на "черно-белите" се надява неговите футболисти най-накрая да счупят каръка и да запишат първа победа след Нова година. Крушарски сподели пред "7 дни спорт" очакванията си за мача на Лаута.

"Отборът ми хареса в дебюта на Илиан Илиев. Момчетата играха добре, но нямаха късмет да вземат нещо в Разград. Независимо че загубихме, мисля, че мачът беше най-хубавият, който съм гледал на Локомотив. Казах му на Илиан Илиев, че сега ще чакам още по-голям спектакъл за мача с Левски", обяви Крушарски.

Според него обаче "сините" са достатъчно голям дразнител, за да обявява премии за този мач. "Премии няма, мисля, че момчетата достатъчно добре знаят какво е Левски, за да ги мотивирам. Както казах, най-важно е да си оправим нашата къща и да си платим гяволиите. Лично за мен Левски е най-големият дразнител, защото аз винаги съм бил от ЦСКА. Даже мога да кажа, че съм по-превъзбуден от футболистите преди мача", обясни още собственикът на "черно-белите".

Локомотив вече победи Левски през сезона, а сега Крушарски очаква нов успех от своите играчи. "Знам, че Левски имат проблеми, но нас това не ни интересува. Ние ще си играем нашата игра и искаме да победим. Да не забравяме, че моят първи мач на Лаута беше именно срещу Левски, и той запали искрицата да взема отбора. Сега искам този мач да разпали още по-силно огъня", завърши босът на Локомотив.



Виж коментарите (9)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).