Без санкции в Локо след срещата между играчи и ръководство

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (12)
18:39 / 22.02.2016
5588
Собственикът на Локомотив Пловдив Христо Крушарски проведе днес среща с треньорското ръководство и водещите футболисти на тима. Това стана преди заниманието на играчите следобед. Темата беше загубата от Ботев с 0:1 в дербито и слабата игра на отбора. Стана ясно, че няма да има глоби за поражението. 

"Питате ме за санкции за загубата в дербито. Аз санкции не налагам. Най-лошото в този мач беше, че нищо те играхме. В последната ни контрола срещу Оборище (Панагюрище) стояхме далеч по-добре. Да този съперник е от "Б" група, но е добър отбор. А всички очаквахме бъдем на ниво в дербито, а играхме много слабо. Загубата и слабата игра са най-голямото ни наказание. Защо тогава да се глобяваме. Надявам се играчите да се осъзнали сериозността на положението. Питайте и футболистите какво мислят по този въпрос", заяви Христо Крушарски

"Проведохме откровен и мъжки разговор в г-н Христо Крушарски. Всичко сме много разочаровани. Няма по-голямо наказание от това да загубиш от Ботев в дербито, глобите няма да решат нищо. Само от нас зависи да излезем бързо от това състояние. Съжаляваме, че разочаровахме нашите фенове. Все пак предстоят ни още много мачове и ще направим всичко възможно да се реваншираме пред тях", заяви капитанът на Локомотив Мартин Камбуров.


Източник: БТА


Виж коментарите (12)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).