Спартак запълва паузата в шампионата с мач срещу Любимец

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
14:48 / 08.10.2008
966
Проверка с Любимец ще изиграят футболистите на Спартак тази седмица. Контролата е в петък от 15.00 часа на стадион „Тодор Диев". Това е третият сблъсък между двата тима в рамките на 60 дни. В началото на август пловдивчани биха за първенството с 2:1 като гости в Любимец. На 5 септември отборът от южния град спечели с 2:0 като домакин в контролен мач.

Капитанът Тодор Симеонов и опитният халф Христо Стаев ще пропуснат приятелския двубой. Треньорът Николай Киров няма да използва двамата в петък. Ветераните обаче ще се тренират на общо основание.

Тимът на Спартак се събира днес следобяд за първа тренировка след 3-дневна ваканция. Николай Киров - Белия пусна в 72-часова почивка футболистите си веднага след победата с 2:1 над Несебър.

Вратарят Стефан Стойчев няма да се включи и в днешното занимание. Стойчев е със скъсан мускул. Докторите са му препоръчали инжекции и възстановяване поне още една седмица. Контузия в коляното продължава да мъчи халфа Стоян Терзиев - Мечката.

Виден Апостолов ще бъде представителят на Спартак на жребия за купата на България. Утре Апостолов ще пътува за София. Жребият е от 13.00 часа на националния стадион "Васил Левски".



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).