Георги Титюков откри петото поред състезание по ски на Еко хотел Здравец

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
14:28 / 16.02.2016
2155
Заместник-кметът "Спорт, младежки дейности и социална политика" Георги Титюков откри петото поред състезание по ски за купата на Еко хотел Здравец за деца от 6 до 12 години. Тази година то се провежда за първи път с международното участие на 30 деца от Сърбия, Македония и Гърция, както и 250 деца от 22 родни ски клубове.

"Нека най-добрите да спечелят", пожела на участниците Георги Титюков. Въпреки пролетните температури организаторите от спортен ски клуб "ТРАКИЯ-САГ"- гр. Пловдив се бяха погрижили пистата да бъде на необходимото ниво.

Сред много възгласи и ръкопляскания от публиката ски състезателите показаха истинско майсторство и класа, независимо от ранната си възраст. Турнирът е кръг от националната купа по ски алпийски дисциплини от календара на Българската федерация по ски за деца до 12 г.

Атрактивни купи, медали и предметни награди очакваха победителите, а за всеки един от участниците бяха предвидени чай и вкусни изненади.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 21
Днес: 4


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).