Стилът на Барса прогони Александър Колев от Ботев

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (14)
13:17 / 08.02.2016
10460
Стилът на великия испански тим Барселона прогони Александър Колев от Ботев Пловдив. Това стана ясно от думите на мениджъра на Колев Милко Бански.

"Истинската причина за премахването на Алекс от тима е, че не се вписва в схемата на отбора. Треньорът на "жълто-черните" Николай Костов не харесвал такъв тип нападатели и му казал в прав текст, че нещата не се получават", сподели за Plovdiv24.bg Бански.

По думите му, Костов си падал по стила на игра на Барса и по всяка вероятност Грегъри Нелсън ще играе на върха за пловдивчани.

"Особено и след връщането на Тодор Неделев, Колев се оказа напълно излишен за "канарчетата", добави мениджърът на Колев.

Относно бъдещето на бившия футболист на "жълто-черните" Бански сподели, че желанието на Алекс Колев е да се завърне в бившия си клуб Геел. Именно от белгийския тим той акостира в Ботев Пловдив през 2014 г.



Виж коментарите (14)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).