Марица готви открито писмо до Изпълкома на БФС

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
15:07 / 04.10.2008
1133
Открито писмо - декларация до Изпълнителния комитет на Българския футболен съюз подготвя ръководството на Марица. То ще бъде изпратено до футболната ни централа в началото на следващата седмица, а след това публикувано и в официалния сайт на клуба и разпространено до медиите. Това съобщи изпълнителният директор на кършиякалии Георги Фиданов.

В писмото управата на Марица ще постави пред ръководството на БФС някои наболели и неотложни за решаване проблеми, които касаят пловдивския клуб.

„На няколко пъти сме се обръщали към отговорни фактори в БФС по редица въпроси, свързани с нашия клуб. Но така и не сме намирали от футболните ни ръководители ясни и конкретни отговори по тези въпроси. Затова сега решихме по този начин -писмено да кореспондираме с тях - чрез официално писмо", обясни Фиданов.

Маричани гостуват днес на новака Любимец в мач от 8-ия кръг на Източната „Б" група.

Старши треньорът Манол Георгиев е принуден да прави промени в защитата на тима поради отсъствието на титуляра Иван Димов, който е наказан за един мач за червения му картон в мача срещу „Родопа".



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).