Николай Костов: Полезна проверка, доволен съм въпреки загубата

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
08:47 / 29.01.2016
2884
Треньорът на Ботев Николай Костов остана доволен от показаното от отбора в контролата срещу Висла, въпреки поражението с 1:3. Той отчете спаринга като положителен за "жълто-черните" и посочи положителните страни в представянето на своите възпитаници:

"Получи се добра проверка срещу силен съперник. Загубихме в края на срещата, когато бяха извършени много промени в съставите. Въпреки негативния резултат съм доволен от представянето на отбора.

Играхме добре организирано срещу противник, който умее да атакува разнообразно. Не им позволихме да създадат големи опасности за нашата врата, като същевременно направихме добри комбинации в офанзивен план. На няколко пъти не съумяхме да оползотворим създалите се предпоставки за опасни наши атаки.

Доволен съм и от поведението на младите футболисти. Те също вложиха старание и показаха добри неща.

Смятам, че контролната среща бе полезна за нашия отбор. Продължаваме да работим по план върху задачите, които сме си поставили."



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).