Локо върти равенство с чехи в Анталия

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (15)
18:46 / 27.01.2016
5984
Първо равенство с резултат 2:2 постигнаха футболистите на Локомотив Пловдив по време на лагера си в Анталия. В третата си проверка те завършиха при този резултат срещу 14-ия в чешкото първенство Височина Ихлава.

В първата си контрола "черно-белите" отстъпиха с 0:2 от немския Вакер Нордхаузен, а във втората се наложиха с 1:0 над седмия в Румъния ЧСМС Яш с 1:0.

Крум Стоянов пропусна да изведе "черно-белите" напред още в 13-ата минута. Защитникът се впусна в една от атаките на тима и беше изведен от Мартин Камбуров сам срещу чешкия страж, но стреля в аут.

В 22-ата минута Новотни бе близо до гол, но Александър Витанов демонстрира хладнокръвие и успя да избие кълбото в корнер.

Все пак логичното се случи в 34-ата минута, когато Крум Стоянов с хубав диагонален удар прати топката в мрежата.

В ответната атака Веселин Марчев пропусна да удвои преднината на своя тим, след като не успя да се разпише останал очи в очи срещу вратаря на чешкия тим.

Височина Ихлава се възползва от промените направени от Христо Колев на почивката и успя да възстанови равенството в 62-ата минута чрез красив гол на Волтр с плонж.

Четвърт час преди края Мартин Кавдански изведе своя тим отново напред в резултата, но две по-късно Юнгер вкара за крайното 2:2.

Срещата беше изгледана от националният селекционер Ивайло Петев заедно със своя помощник Алекси Желязков в компанията на легендата на Локомотив Пловдив Христо Бонев.

Състав на Локомотив: Витанов (70-Кацарев), Крумов (60-Янъков), Котев (46-Кавдански), Тунчев (65-Вълчев), Стоянов (66-Амрауи), Траянов (46-Попов), Велев (78-Райнов), Карагерен (78-Велковски), Марчев (46-Дани Кики), Гъргоров (60-Балдовалиев), Камбуров (46-Гай Мансур)



Виж коментарите (15)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).