Георги Георгиев: Нужни са подкрепа и търпение към младите

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
13:30 / 27.01.2016
3066
Легендата на Ботев Георги Георгиев-Гецата заяви, че са нужни подкрепа и търпение към младите момчета в клуба. Седем от тях бяха взети от треньора Николай Костов на подготвителния лагер на "жълто-черните" в Турция. Това са Мартин Димитров, Кристиян Димитров, Георги Купенов, Рангел Игнатов, Емил Камберов, Борис Тютюков и Наско Милиев.

"В най-добрите си години Ботев винаги е разчитал на млади футболисти от своята школа. Това е пътя за развитието на отбора. 

Трябва обаче да бъдем реалисти. Само с взимането на седем млади футболисти нивото на отбора няма да се подобри изведнъж. Нужни са подкрепа и търпение към младите футболисти. 

С тях е необходимо да се действа внимателно, лека полека, както едно време. Да влизат постепенно в мъжкия отбор и покрай по-опитните футболисти да израстват. 

Всички се радваме за Тодор Неделев. Не сме го гледали близо две години. Смятам, че е добре подготвен физически и ще се приспособи към отбора. Жалко, че няма повече места на нашия стадион за първия ни официален мач. Знаете с кого е. 

Добре е, че от отбора бяха махнати някои футболисти, които нямаха място в него. Трябва да се спре със залагането на пришълци, а да се разчита на качествени играчи и на млади таланти от школата. 

Не мога да кажа какво е състоянието на отбора, тъй като води подготовка две седмици. Надявам се да е по-добър от есента", заяви пред "Тема Спорт" Георги Георгиев.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).