Румен Чандъров: Искам да стабилизираме Ботев, несериозни са приказките за 10 млн. бюджет

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (19)
08:55 / 26.01.2016
8704
Новият бос на Ботев Пловдив Румен Чандъров, очерта плановете на клуба през пролетта. Бизнесменът категорично отхвърли появилата се информация, че бюджетът на "канарчетата" ще бъде вдигнат до 10 милиона лева, определяйки я като "несериозна".

"Целта пред Ботев е стабилизация на първо време. Когато направим това, тогава ще мислим за по-сериозни неща. Най-важното в момента е да има стабилност. Да не мислят играчите и треньорите дали ще си вземат заплатата, или не. Като си подредим приоритетите, нещата ясно ще се очертаят", сподели Чандъров пред "Тема Спорт".

За довършването на строежа на стадион "Христо Ботев" хотелиерът заяви: "Това не е ремонт на някоя стая или апартамент. Работим по въпроса, търсим варианти. Когато има нещо ясно, ще разберете. И ние се надяваме да е възможно най-скоро", допълни още собственикът на столичната школа "ДИТ".

Съвсем скоро 60 от 61%, които притежава Сдружение "ПФК Ботев Пд", ще бъдат прехвърлени на Румен Чандъров и Георги Самуилов от Апостол Апостолов. Клубът ще се управлява от консорциум от фирми, в който влизат още няколко видни родни бизнесмени - Ветко Арабаджиев, Владимир Кисьов, Пенко Несторов и Саво Чоролеев. Вчера пък стана ясно, че президенът на "жълто-черните" Ангел Палийски от няколко дни е в чужбина по дела, свързани с двукратния шампион на България.



Виж коментарите (19)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).