Тодор Неделев проведе първата си тренировка с Ботев

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (3)
15:02 / 25.01.2016
5680
Футболистите на Ботев подновиха тренировки след почивния ден, който получиха след победата над Поли Тимишоара в първата си контрола в Анталия. В сутрешното занимание на тима в понеделник пълноценно се включи Тодор Неделев, който се присъедини към лагера на тима в неделя вечер.

"Жълто-черните" стартираха седмицата разделени на две групи за сутрешна тренировка, която бе посветено на работа за сила. Футболистите направиха няколко серии от упражнения под стриктното наблюдение на треньорския щаб, след което се оттеглиха да почиват преди втората за деня сесия, която стартира в 17:00.

Всички 24 състезатели участват на пълни обороти в тренировъчния процес, който ще продължи с двуразови занимания до следващата приятелска среща в Анталия. В нея Ботев ще премери сили с полския Висла Краков в четвъртък от 17:00 часа.



Виж коментарите (3)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).