Даниел Златков: Всички излъгаха за контузията ми

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (6)
10:53 / 20.01.2016
8775
Контузията на защитника на Ботев Пловдив Даниел Златков не е толкова сериозна, колкото първоначално се тиражираше. Бранителят разкри, че няма дискова херния, както се пишеше, а просто хрущял, който ще бъде отстранен утре. Даниел Златков ще претърпи процедура, а не тежка операция.

"Информацията, която се тиражира за състоянието ми, е доста неточна. Няма да бъда опериран от дискова херния, а ще е по-скоро процедура, за да ми премахнат счупен хрущял, който ми се е появил при силен удар", каза Златков пред "7 дни спорт".

Основният бранител на Ботев разкри и колко време ще му е нужно да се възстанови и да се появи на терена. Защитникът дори заяви, че има вероятност да се присъедини към лагера на тима в турския курорт Анталия.

"Възстановяването ми ще трае между 2-3 седмици и е много по-леко, отколкото ако беше дискова херния. Ако успея да се възстановя до 2 седмици, ще отида при отбора в Турция", сподели още Златков.

Даниел е основен футболист в схемата на Николай Костов. Ако контузията беше по-тежка, това щеше да се окаже сериозен удар по Ботев и наставника. Златков има 17 мача от началото на сезона, но и често е съпътстван от различни травми. На "Коматево" се надяват след процедурата по отстраняването на хрущяла Златков да се оправи и да не влиза често в лазарета.



Виж коментарите (6)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).