Лудогорец отряза мераците на Ботев за Анисе и Кишада

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
08:34 / 14.01.2016
3978
Жуниор Кишада и Абел Анисе, към които има сериозен интерес, остават в Лудогорец. Това признаха пред "Меридиан Мач" от ръководството на клуба от Разград.

Както е известно, дуото попадна в плановете за зимна селекция на Ботев, но поне към момента шансът за техен трансфер в Коматево клони към нулата. Нещо повече - от Лудогорец са отказали конкретна оферта за национала на Мадагаскар от чуждестранен клуб.

Иначе интерес към Кишада има и от Левски, но както вече съобщихме, няма никакъв шанс той да се озове на "Герена".

Лично треньорът на шампионите Георги Дерменджиев е настоял, Анисе и Кишада да не се пипат и да останат в Разград. Той познава отлично качествата им и смята да разчита на тях през пролетния полусезон.

Не е тайна, че заради желанието на Дерменджиев, друг футболист, който беше спряган за напускане - Михаил Александров, ще продължи да носи екипа на Лудогорец и през пролетта.

Наскоро специалистът разкри, че иска всички настоящи играчи да останат в Лудогорец. За негово съжаление обаче националът Александър Александров премина в Левски и сега шампионите ще търсят нов централен защитник.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).