Холандец възкреси спомени за битките на Спартак с Айндховен

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
15:26 / 30.09.2008
1561
Дълъг очерк за ПФК Спартак С94 публикува един от най-посещаваните фенски сайтове в Холандия http://www.psvzuipsite.nl/index.php?menu_id=1&news_id=677. Електронното издание е на привържениците на ПСВ Айндховен. Автор на материала за Спартак е Сандер Путманс. „Преди около месец бях в Пловдив по време на обиколка из България, Македония, Косово, Албания, Сърбия и Хърватска. Аз съм заклет фен на ПСВ Айндховен и знаех за мачовете със Спартак в евротурнирите през 1963/64 година. Направих снимки на стадион „Тодор Диев" и публикувах статия. Надявам се отново да бъда в Пловдив и да мога да изгледам поне един мач на Спартак", разказва холандецът в писмо до клубната управа на спартаклии.

Междувременно се разбра, че контузията на вратаря Стефан Стойчев от гостуването на Черноморец (Балчик) е доста сериозна. Почти сигурно е, че Вутата ще пропусне домакинството срещу Несебър в края на седмицата. „Няма такъв лош късмет като моя", оплака се Стойчев.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).