Звездата на Майнц бави Неделев за Ботев

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (2)
07:48 / 11.01.2016
5691
Трансфер на звездата на Майнц 05 Юнус Мали бави завръщането на любимеца на бултрасите Тодор Неделев в Ботев, пише "Меридиан Мач". 

От няколко месеца ръководството на "жълто-черните" се опитва да намери начин да си върне национала. Шефовете са пуснали две писма до тима от Бундеслигата, като първото е от 18 декември, а второто на 4 януари. До момента няма отговор от страна на германците, тъй като мениджърът Харалд Щрутс е във ваканция. 

Немските медии надушиха, че звездата на Майнц 05 Юнус Мали и вратарят Лорис Кариус имат предварителни договори с Шалке 04 от лятото. Поради тази причина шефът на Майнц 05 е в отпуск, тъй като феновете негодували заради самоволното му решение да ги трансферира.

Веднага след Нова година Тодор Неделев е провел разговор с треньора на германците Мартин Шмид, като е обявил желанието си да се върне под наем в Ботев. Специалистът се съгласил с решението на футболиста, като така халфът не започна подготовка с първия отбор, а бе пратен в дублиращия състав. 

В момента немците са на лагер в испанския курорт Мар-бея и след приключването му се очаква финалните преговори между двете страни. Очаква се тим мениджърът на Ботев Асен Караславов утре да пътува до Германия, а в петък бащата и мениджър на играча - Любчо Неделев, също да лети за Майнц. 

Ръководството на пловдивчани се надява Неделев да пътува с отбора за първата подготовка в Турция, която стартира на 18 януари. Казусът ще бъде разрешен след ваканцията на мениджъра Харалд Щрутс, като при сигурен трансфер на звездата Юнус Мали шансовете за завръщане на Неделев намаляват. В Англия пък разкриха, че Тотнъм е готов още сега да привлече Юнус Мали за конкурент на Хари Кейн.



Виж коментарите (2)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).