Допълнителни тренировки започва Площаков, ще чупи каръка

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
09:16 / 30.09.2008
1013
"Нямам нормален отговор защо пропускам толкова", заяви нападателят на Спартак Иван Площаков 24 часа след нулевото реми срещу Черноморец (Балчик). Таранът проигра 4 чисти положения по време на двубоя край морето. Иван се отличи с пропуски и при предишното гостуване на Локо (Стара Загора). „Полудял съм. На никого не е приятно да изтърва такива положения. Почвам допълнителни занимания. Ще оставам да работя сам след всяка тренировка, но ще счупя каръка", обеща Площаков.

С лошото качество на терена в Албена оправда липсата на голове в мача срещу Черноморец (Балчик) треньорът Николай Киров. „Теренът бе кален и изоран след мач, който бе игран предишния ден. Този терен ставаше само за битка, но не и за футбол. Въпреки това създадохме доста изгодни положения за гол, но не успяхме да вкараме", коментира Николай Киров.

Вчера тимът имаше почивен ден. Киров събира селекцията си на стадион „Тодор Диев" днес следобяд. Тогава ще се разбере и доколко сериозна е контузията на вратаря Стефан Стойчев - Вутата. Дългучът напусна терена в Албена през второто полувреме заради разтежение.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).