Аврамов: И аз бих сложил много пари за разгром над Беласица, ако не бях футболист

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
19:03 / 29.09.2008
3439
Един от най-опитните футболисти в Ботев Георги Аврамов бе категоричен, че нито той, нито някой от неговите съотборници има нещо общо с големите суми, заложени на точен резултат при победата на Ботев над Беласица с 5:0 в събота. Десният халф, който е юноша на клуба, направи кратък коментар на ситуацията минути след края на днешната първа седмична тренировка на "канарчетата".

"Подхвърлянията, че мачът е предварително уреден, стигнаха и до мен. Чух ги още преди срещата с Беласица. Нищо странно обаче не виждам във факта, че са заложени много пари за наша победа. Ако не бях професионален футболист, може би и аз щях да да пусна за убедителен успех на Ботев. Това е възможно най-нормалният и логичен изход от двубоя с Беласица. На терена си играхме честно. Нападахме и колкото можахме, вкарахме", заяви Аврамов. Той стана автор на третия от петте гола в мрежата на Беласица.

Източник: Sportline.bg



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).