Ботев привлича класни играчи с помощта на Лъчо Танев

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (10)
10:42 / 06.01.2016
6002
В Ботев планират да привлекат няколко класни нови попълнения през зимния трансферен прозорец. На "Коматево" искат да вдигнат класата на отбора и да дръпнат нагоре в класирането през пролетта, защото незавидната осма позиция, заемана в момента, не им прилага. 

В лагера на "жълто-черните" се надяват да избегнат грешни решения по време на зимния трансферен прозорец, не привличайки футболисти, от които да се отказват няколко месеца по-късно, както де случи преди началото на сезона. Затова спортно-техническия щаб е решил да разчита сериозна и на помощта на футболен мениджър №1 в България Лъчо Танев, съобщава "7 дни спорт". 

На "Коматево" смятат, че с изключително многото си контакти най-добрия роден агент ще може да помогне за вдигането на класата на тима воден от треньора Николай Костов, който след като пое "канарчетата" започна да променя отбора във възходяща линия. 

Най-вероятно "жълто-черните" ще разчитат на контактите на Лъчезар Танев в чужбина, особено за подсилването на отбора с някои качествени легионери. 

Според запознати след влизането на новите акционери и спонсори в Ботев имат готовност да осигурят по-високи заплати от действащия до момента таван от 3 хил. евро да бъдещи три-четири класни попълнения.   


Виж коментарите (10)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).