Борислав Димитров: Няма да пусна футболистите на детектор на лъжата

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
16:19 / 29.09.2008
2526
Изпълнителният директор на Ботев Боби Димитров заяви, че няма да пуска футболисти на детектор на лъжата, както бе подканен от водещи журналисти. „Аз съм чист пред съвеста си. Всеки, който е гледал мача с Беласица е видял как се радвах на головете, които вкарахме. Ако бяха фалшиви въобще нямаше да съм в ложата. Настояваме за разследване, ако се докаже нашата невинност искаме извинения", коментира Димитров. Шефът, който днес празнува 29-тия си рожден ден, коментира още, че Ботев ще съдейства изцяло на разследващите отговори. „Гарантирам за Ботев Пловдив, за другия отбор не мога да кажа нищо. Хора от ръководството и футболисти не са залагали на точни резултати и други подобни", каза Димитров.

Младият шеф на Ботев разкри още, че след края на срещата футболистите са поискали завишени премии за победата с 5:0. „Няма да карам футболистите да се явяват на детектор на лъжата. Ако компетентните органи решат тогава ще се явят", каза Димитров.

„Ако Беласица нещо са направили това им е бил момента и са го направили. Всички букмейкърски къщи изваждат Беласица от тиражите. Тези къщи работят сериозно и няма как да допуснат загуби. Това не е къща като от филмите през 20-те години", каза Димитров.

Бившият футболист на „канарчетата" спомена и случай от преди няколко години, когато в мач между Беласица и Ботев футболистите на Беласица са молили „жълто-черните" да вкарат гол при 4:0. „Към 80-ата минута се молиха да им вкараме гол и си вкараха автогол. Такава беше ситуацията. Тогава играех в Ботев и бях свидетел на терена.

Източник: Gong.bg



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).